Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma business management klassikaal

Kort HBO programma Business management Klassikaal

	Kort HBO-programma Business management Klassikaal

 

Wil jij leren hoe je goed leiding geeft in zorg en welzijn? Dan ben je bij het NTI aan het juiste adres. Nu klassikaal voor extra intensieve begeleiding.

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Business management Klassikaal

categorie: Management

"Plannen is een belangrijk onderdeel van de juiste manier van managen. In het korte HBO-programma Business management Klassikaal leer je hoe je dit op de juiste manier kunt doen. Onderwerpen waar je mee aan de slag gaat zijn welzijn, gedrag, maatschappij en management. Wanneer je het korte HBO-programma Business management hebt afgerond, ontvang je een erkend certificaat van Hogeschool NTI. Vervolgens kun je doorstromen naar een volledige HBO-opleiding.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Business management Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Intensieve begeleiding
  • Inclusief vakliteratuur
  • 42 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Business management Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.