Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding receptionist telefonist

Basisopleiding Receptionist/Telefonist

	Basisopleiding Receptionist/Telefonist

 

Wil je ook aan de slag als receptionist of telefonist? Met de Basisopleiding Receptionist / Telefonist van het NTI bereid je je optimaal voor.

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Receptionist/Telefonist

categorie: Administratie en Economie

"Als receptionist/telefonist ontvang je bezoekers, neem je de telefoon aan en ben je het visitekaartje van het bedrijf. Daarnaast voer je secretariële taken uit en ondersteun je financieel administratieve werkzaamheden. Wil je graag snel aan de slag in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg of bij een ministerie? Schrijf je dan nu in voor de Basisopleiding Receptionist/Telefonist van het NTI MBO-College. Je hebt geen vooropleiding nodig en je hoeft geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of probleemloos doorstromen naar de volledige MBO-opleiding!Daarom kies je voor Basisopleiding Receptionist/Telefonist van het NTI:

  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Studiebegeleiding van jouw persoonlijke mentor
  • Flexibel studeren

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Receptionist/Telefonist

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.