Thuis Opleidingen

Menu
professionele nagelstyling

Professionele Nagelstyling

	Professionele Nagelstyling

 

Wil je professioneel nagelstylist worden? Bij het NTI ben je aan het juiste adres. Je leert alles over handen en nagels en de verzorging daarvan.

 

Opleiding Informatie: Professionele Nagelstyling

categorie: Uiterlijke verzorging en Styling

"Heb je interesse in het verzorgen van handen en nagels? En wil je je ontwikkelen tot specialist op het gebied van nagelstyling? Deze cursus leidt op tot professioneel allround nagelstylist. Je maakt kennis met de vele technieken die nagelstyling te bieden heeft en zult veel oefenen om alle technieken onder de knie te krijgen. Na afloop van de cursus ben je een echte professional op het gebied van nagelstyling. Je kunt bij een beautysalon gaan werken of een eigen salon starten.Daarom kies je voor Professionele Nagelstyling van het NTI:

  • Inclusief 5 praktijkdagen
  • Begeleiding van een professionele docent
  • Inclusief 2 full colour lesboeken

"

 

Studiegids aanvragen: Professionele Nagelstyling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.