Thuis Opleidingen

Menu
hbo module toeristisch management 1

HBO module Toeristisch management 1

	HBO-module Toeristisch management 1

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Toeristisch management 1 de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Toeristisch management 1

categorie: Toerisme en Cultuur

"Wil je werken in de reisbranche of wil je meer weten van het organiseren van toeristische reizen? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Toeristisch management van Hogeschool NTI en leer alle facetten van toerisme kennen! In deze korte opleiding maak je kennis met de uitgangspunten van toeristische reizen en leer je de verschillende vormen van elkaar onderscheiden. Je staat stil bij de verschillende producten en diensten en hoe deze kunnen worden aangeboden. Ook leer je welke onderdelen een reis moet bevatten, bijvoorbeeld welke soorten vervoer, wat voor verblijf en welke aanvullende diensten.Daarom kies je voor HBO-module Toeristisch management 1 van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Toerisme en recreatie
  • Incl. Internationale literatuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Toeristisch management 1

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.