Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma sales en planning

Kort HBO programma Sales en planning

	Kort HBO-programma Sales en planning

 

"Kort HBO-programma Sales en planning Geef meer invulling aan je werk met het korte HBO-programma Sales en planning en stroom door naar de HBO-opleiding Commerciele Economie van NTI."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Sales en planning

categorie: Marketing en Communicatie

"Heb je passie voor sales en wil je leren hoe je dit toepast in jouw (toekomstige) salesbaan? Het korte HBO-programma Sales en planning komt dan goed van pas! Tijdens het traject worden je de instrumenten aangereikt om een professioneel salesplan te maken met de modules Forecast en doelen, Commerciële calculaties, Salesplan en een beroepsopdracht. Als je het traject hebt afgerond, weet je precies hoe je een salesplan kunt opstellen!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Sales en planning van het NTI:

  • Binnen 3 tot 6 maanden af te ronden
  • 14 EC
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Sales en planning

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.