Thuis Opleidingen

Menu
hbo module finance en riskmanagement

HBO module Finance en Riskmanagement

	HBO-module Finance en Riskmanagement

 

Start vandaag nog met de HBO-module Finance en Riskmanagement en ontwikkel jezelf in een specifiek vakgebied. Deze module komt uit de HBO-opleiding SPD.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Finance en Riskmanagement

categorie: Administratie en Economie

"Een goede beheersing van de risico’s van beleggingen, rentes, valuta’s en derivaten bepaalt hoe succesvol een vermogensbeheerder of investeerder is. Ook voor de vermogensbehoefte van een onderneming en het aantrekken van vermogen zijn deze zaken belangrijk. Ben je financieel professional en wil je je verdiepen in de risico’s van beleggingsportefeuilles, investeringen of kredietverlening? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Finance en Riskmanagement van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens! Na afronding van deze korte module kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Finance en Riskmanagement van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 12 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Verdieping in specifiek vakgebied 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Finance en Riskmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.