Thuis Opleidingen

Menu
spoedcursus zakelijke communicatie duits

Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits

	Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits

 

Communiceert je regelmatig met Duitstalige zakenrelaties? Dan is het een must om de Duitse taal goed te beheersen. Bij het NTI leer je dit al in 2 maanden.

 

Opleiding Informatie: Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits

categorie: Marketing en Communicatie

"Heb je in je werk te maken met Duitstalige relaties? Dan is het belangrijk dat je de Duitse taal beheerst. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend interessant om inzicht te hebben in de Duitse manier van zakendoen. Tijdens de opleiding leer je de taal onder andere via cd's met voorbeelddialogen. Je kunt de spoedcursus afsluiten met een mondeling en schriftelijk MBO-examen. Wanneer je dit examen succesvol hebt afgerond, zijn je Duitse communicatievaardigheden ontwikkeld op MBO-niveau. Wil je geen examen doen? Dan kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je de opleiding hebt gevolgd.Daarom kies je voor Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits van het NTI:

  • Af te ronden in slechts 2 maanden
  • Inclusief gratis cd's met voorbeelddialogen
  • Haal een waardevol MBO-certificaat
"

 

Studiegids aanvragen: Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.