Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding recht

HBO module Inleiding recht

	HBO-module Inleiding recht

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Inleiding recht de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding recht

categorie: Recht en Juridisch

"Een basiskennis van de juridische regels wordt zowel voor bedrijven als mensen zelf steeds belangrijker. Start daarom nu met de HBO-module Inleiding recht van Hogeschool NTI als je meer wilt weten over juridische onderwerpen in breed perspectief! In deze korte opleiding doe je een gedegen basiskennis op van privaat- en publiekrecht, het burgerlijk procesrecht en strafrecht. Ook het staatsrecht, het ondernemingsrecht en het Europees recht worden uitgebreid behandeld. Na het afronden van deze module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding recht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Rechten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding recht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.