Thuis Opleidingen

Menu
hbo module jaarrekening klassikaal spd

HBO module Jaarrekening Klassikaal (SPD)

	HBO-module Jaarrekening Klassikaal (SPD)

 

Flexibel studeren, maar ook klassikale lessen volgen? Dan ben je bij het NTI aan het juiste adres. Start nu met de HBO-module Jaarrekening van het NTI!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Jaarrekening Klassikaal (SPD)

categorie: Administratie en Economie

"Wil je graag meer weten over jaarrekeningen? Werk je met financiële informatie, maar zou je graag jouw kennis op dit gebied willen uitbreiden? Dan is de HBO-module Jaarrekening van Hogeschool NTI de ideale manier om dit te leren! Tijdens de klassikale lessen ontvang je net dat beetje extra begeleiding waar je naar verlangt. Desondanks studeer je altijd flexibel bij het NTI. Tijdens deze module leer je alles wat komt kijken bij de jaarrekeningen binnen een bedrijf.Daarom kies je voor HBO-module Jaarrekening Klassikaal (SPD) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 14 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Jaarrekening Klassikaal (SPD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.