Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma toegepaste psychologie jaar 2 klassikaal coaching en counselling

Kort HBO programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal Coaching en counselling

	Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Coaching en counselling

 

"Het tweede jaar van de HBO-opleiding Coaching en counselling Wanneer je aan de slag wilt met het tweede jaar van de HBO-opleiding Coaching en counselling ben je bij het NTI aan het juiste adres. Persoonlijk en leuk!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Coaching en counselling

categorie: Psychologie

"Kies voor het korte HBO-programma Coaching en counselling jaar 2 Klassikaal wanneer je graag andere mensen helpt! Oplossingen aandragen is als een tweede natuur voor jou! Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal in het tweede jaar van de opleiding Coaching en counselling. Klassikale lessen maken een belangrijk onderdeel uit van de opleiding, zodat je optimaal begeleid wordt door je docent. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, kun je doorstromen naar het derde jaar van de Bacheloropleiding Coaching en counselling.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Coaching en counselling van het NTI:

  • Intensieve begeleiding
  • Klassikale lessen
  • Les in kleine groepen

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 2 Klassikaal - Coaching en counselling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.