Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma bestuur en beleid

Kort HBO programma Bestuur en Beleid

	Kort HBO-programma Bestuur en Beleid

 

Meer leren over juridische zaken op nationaal en internationaal niveau? Met het korte HBO-programma van NTI werk je aan een degelijke basiskennis.

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Bestuur en Beleid

categorie: Management

"Je wilt in korte tijd juridische kennis opdoen op zowel nationaal als Europees gebied, bijvoorbeeld omdat je meer kennis en verdieping binnen je huidige functie zoekt. Hiervoor wil je een erkend certificaat behalen, maar je hebt geen tijd voor een volledige HBO-opleiding. Beschrijft dit jouw situatie? Start dan nu met het korte HBO-programma Bestuur en Beleid en leer over de rechtstaat, het legaliteitsbeginsel, de Europese akte en het Verdrag van Maastricht! Je past deze kennis meteen toe in de praktijk of stroomt met behoud van studiepunten door naar de opleiding European Studies van Hogeschool NTI.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Bestuur en Beleid van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Bestuur en Beleid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.