Thuis Opleidingen

Menu
hbo module sociale psychologie klassikaal

HBO-module Sociale psychologie Klassikaal

	HBO-module Sociale psychologie Klassikaal

 

"HBO-module Sociale Psychologie Klassikaal Wil je je verdiepen op het gebied van sociale psychologie? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Sociale Psychologie met klassikale lessen!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Sociale psychologie Klassikaal

categorie: Psychologie

"Ben je geïnteresseerd in de manier waarop onze gedachten, gevoelens en gedragingen worden beïnvloed? Dan past de HBO-module Sociale Psychologie Klassikaal uitstekend bij jou! Wanneer je kiest voor dit klassikale traject, krijg je intensieve begeleiding tijdens de klassikale lessen. Flexibel studeren kan bij het NTI namelijk ook klassikaal! Alle benodigde vakliteratuur is bij het lesgeld inbegrepen. Na afronding van de module ontvang je een wettelijk erkend certificaat.Daarom kies je voor HBO-module Sociale psychologie Klassikaal van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
  • Inclusief vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Sociale psychologie Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.