Thuis Opleidingen

Menu
mcse

MCSE

	MCSE

 

Tijdens de Microsoft gecertificeerde cursus MCSE van het NTI leert je onder andere informatiesystemen implementeren, onderhouden en ondersteunen.

 

Opleiding Informatie: MCSE

categorie: Informatica, PC en Internet

"Is het zaak voor je dat er in een bedrijf de juiste informatiestroom is? Word dan Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) met de interactieve cursus MCSE van het NTI! Je leert informatiesystemen implementeren, onderhouden en ondersteunen en bent het aanknopingspunt van alle informatie in een bedrijf. Bovendien rond je het gehele traject al in 6 maanden af! De Engelstalige examens leg je af bij Prometric. Na afloop weet je alles over het beheren van cliënt/server-operatingsystems in middelgrote tot grote organisaties. Je leert bovendien zeer praktijkgericht en volledig volgens je eigen studietempo. Start nu!Daarom kies je voor MCSE van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Opgeleid voor erkend examen
"

 

Studiegids aanvragen: MCSE

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.