Thuis Opleidingen

Menu
nagelstyling

Nagelstyling

	Nagelstyling

 

Dankzij de cursus Nagelstyling van het NTI kun je binnen betrekkelijk korte tijd nagels verstevigen en zelfs verlengen! Flexibel en snel bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: Nagelstyling

categorie: Uiterlijke verzorging en Styling

"Vind je het leuk om nagels te bewerken tot iets moois? Dankzij de opleiding Nagelstyling van het NTI kun je binnen betrekkelijk korte tijd nagels verstevigen en zelfs verlengen! Tijdens deze praktijkgerichte opleiding word je opgeleid tot nagelstylist. Je leert kunstnagels maken van natural tot en met French manicure met verschillende soorten tips. Na voltooiing van deze opleiding ben je vakbekwaam om op professionele wijze nagelstyling toe te passen in de praktijk.Daarom kies je voor Nagelstyling van het NTI:

  • Certificaat in 8 maanden
  • Inclusief 1 praktijkdag
  • Oefenvinger
  • Manicure bowl

"

 

Studiegids aanvragen: Nagelstyling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.