Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma international business management

Kort HBO-programma International business management

	Kort HBO-programma International business management

 

"Het korte HBO-programma International business management van het NTI Begeef jij je op internationale markten en wil je meer hierover weten, dan is dit korte HBO-programma echt iets voor jou. Schrijf je in!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma International business management

categorie: Marketing en Communicatie

"Begeef jij je op internationale markten en wil je meer hierover weten, dan is het korte HBO-programma International business management van het NTI echt iets voor jou! Voor het zakendoen met verschillende culturen is wederzijds cultureel begrip van belang. Daarom wordt dit korte HBO-programma gecomplementeerd met de module Bedrijfsethiek en duurzaamheid. Wil jij je functie meer inhoud geven, schrijf je dan direct in!Daarom kies je voor Kort HBO-programma International business management van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma International business management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.