Thuis Opleidingen

Menu
photoshop

Photoshop

	Photoshop

 

Leer stap voor stap omgaan met Adobe Photoshop tijdens deze leuke en leerzame NTI-cursus! Je leert met veel contact met je mede-cursisten en docent!

 

Opleiding Informatie: Photoshop

categorie: Creatief

"Je wilt de achtergrond van een foto aanpassen, tekst toevoegen, rode ogen weghalen of speciale effecten toevoegen? Met de cursus Photoshop van het NTI leer je in een handomdraai hoe je dit aanpakt en leer je omgaan met de vele andere gebruikersmogelijkheden van het programma Photoshop. Het lesmateriaal bevat cd-roms met speciale oefenbestanden zodat je alle toepassingen uitgebreid leert kennen. Of het nu gaat om een website, logo of poster, een mooie afbeelding maakt je boodschap aantrekkelijk. Start daarom nu met deze cursus!Daarom kies je voor Photoshop van het NTI:

  • Verbeter je foto´s en maak de mooiste ontwerpen 
  • Een pro met Photoshop in slechts 3 maanden 
  • Studiebegeleiding van je persoonlijke mentor 

"

 

Studiegids aanvragen: Photoshop

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.