Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma informatiemanagement ii

Kort HBO programma Informatiemanagement II

	Kort HBO-programma Informatiemanagement II

 

"Kort HBO-programma Informatiemanagement II van het NTI Maak kennis met HBO Bedrijfskundige Informatica met het korte HBO-programma informatiemanagement II. Start vandaag nog met de opleiding van het NTI."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Informatiemanagement II

categorie: Informatica, PC en Internet

"Je wilt meer kennis van het verbeteren van bedrijfsprocessen, het organiseren van informatievoorziening en het beheer van systemen, maar je wilt niet meteen starten met een volledige HBO-opleiding? Schrijf je dan nu in voor het korte HBO-programma Informatiemanagement II van Hogeschool NTI! Je vergroot je inzicht in zowel het onderhouden en ontwikkelen van informatiesystemen, als in de besluitvorming, uitvoering en het prioriteren van ICT-projecten. Je ontvangt na afronding van deze korte opleiding een erkend certificaat en past je kennis meteen toe in de praktijk, of stroomt met behoud van studiepunten door naar HBO Bedrijfskundige Informatica!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Informatiemanagement II van het NTI:

  • Examen per module
  • Persoonlijke begeleiding
  • Incl. vakliteratuur en 1 praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Informatiemanagement II

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.