Thuis Opleidingen

Menu
hbo module internationale marketing

HBO module Internationale marketing

	HBO-module Internationale marketing

 

Start nu een HBO-module Internationale marketing van Hogeschool NTI en volg onderdelen van onze HBO-opleidingen als losse vakken. Schrijf je snel in!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Internationale marketing

categorie: Marketing en Communicatie

"Je wilt werken bij een bedrijf dat zich op buitenlandse markten richt en hiervoor grensoverschrijdende marketingstrategieën kunnen toepassen? Start dan nu met de HBO-module Internationale marketing van Hogeschool NTI en leer in korte tijd hoe je culturele en sociale factoren gebruikt voor een internationaal marketingplan dat slaagt! In de opleiding worden marktonderzoek en marktanalyse gekoppeld aan strategieontwikkeling, het betreden van markten, implementatie en distributie. Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Internationale marketing van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Onderdeel van verschillende erkende HBO-opleidingen 
  • Sterke internationale scope 
  •  Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Internationale marketing

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.