Thuis Opleidingen

Menu
hbo module orientatie op integrale veiligheid

HBO module Orientatie op integrale veiligheid

	HBO-module Orientatie op integrale veiligheid

 

"De HBO-module Orientatie op integrale veiligheid volg je bij het NTI In korte tijd inzicht krijgen in de belangrijkste veiligheidsthema's? Dat doe je tijdens deze korte HBO-module Orientatie op integrale veiligheid."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Orientatie op integrale veiligheid

categorie: Veiligheid en Security

"De HBO-module Oriëntatie op integrale veiligheid leert je de fijne kneepjes van dit vak en stoomt je klaar om je opgedane kennis succesvol toe te passen. Je houdt je bezig met het beschrijven en verklaren van veiligheid, de reacties op veiligheidsproblemen en het werken aan toepassingsgerichte verbetering. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat. Schrijf je vandaag nog in!Daarom kies je voor HBO-module Oriëntatie op integrale veiligheid van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Integrale Veiligheid
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Orientatie op integrale veiligheid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.