Thuis Opleidingen

Menu
start je eigen taartenwebshop

Start je eigen taartenwebshop

	Start je eigen taartenwebshop

 

Altijd al overheerlijke taarten willen bakken en deze vervolgens verkopen in je eigen webshop? Volg deze cursus dan met smaak en start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: Start je eigen taartenwebshop

categorie: Detailhandel en Horeca

"Zelf taarten maken en deze verkopen in je eigen webshop? In deze creatieve cursus leer je niet alleen je eigen taarten te bakken. Je leert ook hoe je je creaties te koop aanbiedt via je eigen webshop. Tijdens de opleiding Start je eigen taartenwebshop komen onderwerpen aan bod met betrekking tot het bakken van je eigen taarten, maar ook het hoe en wat voor je eigen taartenshop komt uitgebreid aan de orde. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, heb je alle technieken in huis om heerlijke taarten te bakken en deze te verkopen in je eigen taartenwebshop. Wanneer je de opleiding Start je eigen taartenwebshop hebt afgerond, kun je een waardevol certificaat van het NTI aanvragen.Daarom kies je voor Start je eigen taartenwebshop van het NTI:

  • Workshop taarten pimpen
  • Persoonlijk webconsult van 1 uur
  • Dvd materiaal
  • Tijdelijk met het boek 'Succesvol
    ondernemen voor de zzp'er'

"

 

Studiegids aanvragen: Start je eigen taartenwebshop

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.