Thuis Opleidingen

Menu
hbo module experience marketing

HBO module Experience marketing

	HBO-module Experience marketing

 

"Leer meer over experience marketing bij Hogeschool NTI Ben je geïnteresseerd in de wereld van belevenismarketing? Dan is de HBO-module Experience marketing van het NTI echt iets voor jou! Start vandaag nog!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Experience marketing

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil je weten hoe je experience marketing op de meest efficiënte wijze inzet? Experience marketing gaat over het aantrekkelijker maken van producten en diensten. Veelal draait het hierbij om de leefwereld van de klant of gebruiker. Hoe speel je hier optimaal op in? Dat leer je in de HBO-module Experience marketing. Wanneer je de module succesvol afrondt, ontvang je een certificaat van het NTI.Daarom kies je voor HBO-module Experience marketing van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Concept & branding
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Experience marketing

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.