Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject small business en retailmanagement

HBO orientatietraject Small Business en Retailmanagement

	HBO-orientatietraject Small Business en Retailmanagement

 

Kennismaken met de opleidingen van Hogeschool NTI? Start dan vandaag nog met het HBO Orientatietraject Small Business en Retailmanagement!

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Small Business en Retailmanagement

categorie: Management

"Wil jij je oriënteren op het gebied van ondernemerschap? Tijdens het oriëntatietraject Small Business en Retailmanagement leer je alle basiskennis over administratie, marketing, logistiek en personeelsbeleid. Als je merkt dat je dit vakgebied in wilt, kun je na het oriëntatietraject doorstromen naar de volledige opleiding HBO Small Business en Retailmanagement. Na het oriëntatietraject heb je tevens een gedegen kennis voor het starten van een bedrijf.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Small Business en Retailmanagement van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Certificaat in 6 maanden
  • Inclusief lesmateriaal
  • 3 gratis praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Small Business en Retailmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.