Thuis Opleidingen

Menu
hbo module nieuwe media

HBO module Nieuwe Media

	HBO-module Nieuwe Media

 

De HBO-module Nieuwe media is een onderdeel van de HBO-opleiding Communicatie. Start vandaag nog en studeer wanneer het jou uitkomt!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Nieuwe Media

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Wil je weten welke invloed weblogs, social networks en andere nieuwe media hebben op ons leven? Start dan nu met de HBO-module Nieuwe Media van Hogeschool NTI! In deze korte opleiding leer je welke verklaringen er zijn voor de effecten van mediaboodschappen op het publiek en welke relatie er bestaat tussen de nieuwe media en dit publiek. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van bekende theorieën uit de communicatiewetenschappen. Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Communicatie.Daarom kies je voor HBO-module Nieuwe Media van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC Module uit HBO Communicatie 
  • Verdieping in een specifiek vakgebied 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Nieuwe Media

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.