Thuis Opleidingen

Menu
hbo module intellectueel eigendomsrecht

HBO module Intellectueel eigendomsrecht

	HBO-module Intellectueel eigendomsrecht

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Intellectueel eigendomsrecht de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Intellectueel eigendomsrecht

categorie: Recht en Juridisch

"Leer over auteursrecht en merkenrecht met de HBO-module Intellectueel eigendomsrecht! Je krijgt inzicht in de verschillende individuele rechten, zoals auteursrecht, octrooirecht, merkenrecht en handelsnaamrecht, en welke voorwerpen hiermee worden beschermd. Per intellectueel eigendomsrecht verschillen de rechten en de rechthebbenden van aard, omvang en duur. Ook krijg je inzicht in de wijze waarop een rechthebbende een individueel recht krijgt. Met deze module kun je je in korte tijd bijscholen zonder een langdurige hbo-opleiding te volgen. Wacht dus niet langer en schrijf je nu in!Daarom kies je voor HBO-module Intellectueel eigendomsrecht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Rechten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Intellectueel eigendomsrecht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.