Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding financieel administratief medewerker

Basisopleiding Financieel Administratief medewerker

	Basisopleiding Financieel Administratief medewerker

 

Start nu de basisopleiding Financieel Administratief medewerker en stroom na succesvolle afronding door naar de volledige MBO-opleiding.

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Financieel Administratief medewerker

categorie: Administratie en Economie

"Ben je goed met cijfers en kun je goed het overzicht bewaren? Dan is de Basisopleiding Financieel Administratief medewerker jouw ideale startpunt voor een financiële carrière. Je verricht verschillende financiële en administratieve taken en bent onder andere verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie. Elk bedrijf heeft wel een boekhoudafdeling, dus jouw kansen op de arbeidsmarkt zijn zeer goed! Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig en je hoeft geen stage te lopen. Start nu en ga na het afronden van de basisopleiding meteen aan de slag als financieel administratief medewerker of stroom door naar de volledige MBO-opleiding!Daarom kies je voor Basisopleiding Financieel Administratief medewerker van het NTI:

  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Studiebegeleiding van jouw persoonlijke mentor
  • Flexibel studeren
"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Financieel Administratief medewerker

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.