Thuis Opleidingen

Menu
openbaar bestuur

Openbaar bestuur

	Openbaar bestuur

 

Wat doet de Nederlandse overheid eigenlijk? En de Europese Unie, de provincies en de gemeenten? Leer het in de cursus Openbaar bestuur van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Openbaar bestuur

categorie: Recht en Juridisch

"De overheid speelt een belangrijke rol in ons leven, zowel prive als zakelijk. Niet alleen de Nederlandse overheid, maar ook de Europese. In de cursus Openbaar bestuur van het NTI leer je alles over overheid en bestuur. Iedereen heeft hiermee te maken, dus deze kennis komt ook jou goed van pas. Helemaal als wet- en regelgeving een rol speelt in je werk. Geen droge leerstof, stoffige wetteksten of saaie opsommingen, maar helder lesmateriaal met duidelijke voorbeelden. Schrijf je vandaag nog in!Daarom kies je voor Openbaar bestuur van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Openbaar bestuur

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.