Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma organisatie en financieel management

Kort HBO-programma Organisatie en financieel management

	Kort HBO-programma Organisatie en financieel management

 

"Het korte HBO-programma Organisatie en financieel management Het korte HBO-programma Organisatie en financieel management kun je al binnen een half jaar afronden. Bij het NTI studeer je op je eigen manier!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Organisatie en financieel management

categorie: Administratie en Economie

"Financiële kennis is onmisbaar. Het korte HBO-programma Organisatie en financieel management van het NTI focust zich op verschillende onderdelen van financieel management. Je krijgt tijdens dit korte HBO-programma inzicht in de financiële en procesmatige inrichting van een bedrijf. Je leert processen te stroomlijnen en de efficiency van procesbeheersing staat centraal. Kortom; een waardevolle aanvulling op je huidige kennis. Schrijf je direct in!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Organisatie en financieel management van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Organisatie en financieel management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.