Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma vrijetijdsmanagement

Kort HBO programma Vrijetijdsmanagement

	Kort HBO-programma Vrijetijdsmanagement

 

"Vrijetijdsmanagement - Cursus Vrijetijdsmanagement volgen bij het NTI Voldoe je niet aan de vooropleidingseisen van een volledige HBO-opleiding? Start dan een korte HBO-programma Vrijetijdsmanagement bij het NTI!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Vrijetijdsmanagement

categorie: Toerisme en Cultuur

"Na succesvolle afronding van het korte HBO-programma Verkoop en relatiebeheer ontvang je een wettelijk erkend certificaat van Hogeschool NTI. Daarop worden de studiepunten (EC's) die bij het certificaat horen vermeld volgens het systeem van het hoger onderwijs. Je kunt hiermee doorstromen naar de volledige HBO-opleiding Commerciële economie of HBO Marketing.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Vrijetijdsmanagement van het NTI:

  • Binnen 3 tot 6 maanden af te ronden
  • 14 EC
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Vrijetijdsmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.