Thuis Opleidingen

Menu
kort hboprogramma facilitymanagement

Kort HBO-programma Facilitymanagement

	Kort HBO-programma Facilitymanagement

 

"Met het korte HBO-programma Facilitymanagement doe je extra kennis op! Wil jij je krachten en kennis optimaal benutten in je werk? Dan is dit korte HBO-programma van het NTI de perfecte keus voor jou. Schrijf je direct in!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Facilitymanagement

categorie: Management

"Of je nu verdieping zoekt in je huidige functie of een krachtig kort programma gericht op facilitymanagement wilt volgen, het korte HBO-programma Facilitymanagement van het NTI is voor iedereen geschikt. In drie themablokken staan de volgende thema’s centraal: facilitair projectmanagement, gastvrijheidsmanagement en facilitair management. Schoonmaakonderhoud, cateringmanagement en gebouwenbeheer zijn in het oog springende onderdelen. Je kunt dit programma al binnen 12 tot 18 maanden afronden. Benut je krachten en kennis optimaal in je werk en start vandaag nog!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Facilitymanagement van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Facilitymanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.