Thuis Opleidingen

Menu
brancheopleiding schoonheidsspecialist

Brancheopleiding Schoonheidsspecialist

	Brancheopleiding Schoonheidsspecialist

 

Open jouw eigen schoonheidssalon met het erkende Vakdiploma Schoonheidsspecialist. Incl. 8 praktijkdagen! Studeer flexibel en snel bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: Brancheopleiding Schoonheidsspecialist

categorie: Uiterlijke verzorging en Styling

"Lijkt het je prettig om mensen mooi te maken en ze een goed gevoel te geven? Dan is een vak als schoonheidspecialist echt wat voor jou. De NTI-brancheopleiding Schoonheidsspecialist leidt je hiertoe op, zonder dat je stage hoeft te volgen! Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je hoe je gelaats- en lichaamsbehandelingen uitvoert, maar ook hoe je handen, nagels en voeten verzorgt. Bovendien krijg je er gratis praktijkdagen bij, waarin je naar hartelust kunt oefenen. Met het officiële diploma Schoonheidsspecialist kun je over 18 maanden al jouw eigen schoonheidssalon openen. Start snel!Daarom kies je voor Brancheopleiding Schoonheidsspecialist van het NTI:

  • 8 praktijkdagen
  • Vakblad 'De schoonheidsspecialist'
  • het beste studiemateriaal
  • flexibele examinering

 "

 

Studiegids aanvragen: Brancheopleiding Schoonheidsspecialist

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.