Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject toegepaste psychologie klassikaal

HBO orientatietraject Toegepaste Psychologie Klassikaal

	HBO-orientatietraject Toegepaste Psychologie Klassikaal

 

"HBO Orientatietraject Toegepaste Psychologie, nu ook klassikaal! Zonder vooropleiding starten met het orientatietraject Toegepaste Psychologie Klassikaal. Flexibel en met intensieve begeleiding. Start vandaag nog."

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Toegepaste Psychologie Klassikaal

categorie: Psychologie

"Wil je weten hoe je het gedrag van mensen positief kunt beïnvloeden? Wil je daarnaast mensen helpen bij het overwinnen van problemen? Dan past het HBO-oriëntatietraject Toegepaste Psychologie Klassikaal uitstekend bij jou! Je volgt klassikale lessen voor extra intensieve begeleiding. Je hebt les in kleine groepen van maximaal 25 studenten. Wanneer je het oriëntatietraject Toegepaste Psychologie succesvol hebt afgerond, ontvang je 30 EC en een erkend certificaat.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Toegepaste Psychologie Klassikaal van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Certificaat binnen 6 maanden
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Toegepaste Psychologie Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.