Thuis Opleidingen

Menu
hbo module strafrecht

HBO module Strafrecht

	HBO-module Strafrecht

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Strafrecht de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Strafrecht

categorie: Recht en Juridisch

"Het onderdeel van het recht dat het meest tot de verbeelding spreekt, is zonder twijfel het strafrecht, waarmee wordt bekeken of iemand schuldig is aan bepaalde strafbare feiten en welke bestraffing daar bij hoort. Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het beoordelen van de schuldvraag en hoe een gerechtelijk oordeel tot stand komt? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Strafrecht van Hogeschool NTI! Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Strafrecht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Rechten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Strafrecht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.