Thuis Opleidingen

Menu
schoolcounselling

Schoolcounselling

	Schoolcounselling

 

De cursus Schoolcounselling van het NTI volg je naast een baan en druk sociaal leven. Studeer snel en flexibel met veel persoonlijk contact

 

Opleiding Informatie: Schoolcounselling

categorie: Gezondheid

"Wil je graag meer weten over ondersteuning van leerkrachten, leerlingen en ouders? En hoe je deze het beste adviseert? Begin dan nu met de beroepsopleiding Schoolcounselling bij het NTI! Deze beroepsopleiding wordt verzorgd door deskundigen van Stichting Counselling Nederland. Je ontvangt naast de theorie tevens vijf gratis praktijkdagen! Na afloop kun je starten als Schoolcounsellor, waarbij je hulp aanbiedt op het vlak van sociale en emotionele problemen.Daarom kies je voor Schoolcounselling van het NTI:

  • Inclusief 5 gratis praktijkdagen
  • Branche erkend diploma
  • Diploma in 18 maanden
  • Examen Stichting Counselling Nederland

"

 

Studiegids aanvragen: Schoolcounselling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.