Thuis Opleidingen

Menu
hbo toegepaste psychologie jeugd en ontwikkelingspsychologie

HBO Toegepaste psychologie Jeugd en ontwikkelingspsychologie

	HBO Toegepaste psychologie - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

 

Heb je interesse in jeugd en psychologie? Combineer je interesses en volg de opleiding HBO Jeugd- en ontwikkelingspsychologie van Hogeschool NTI.

 

Opleiding Informatie: HBO Toegepaste psychologie - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

categorie: Psychologie

"Heb je interesse in jongeren en psychologie? Combineer je interesses en volg de HBO-opleiding Jeugd- en ontwikkelingspsychologie als uitstroomvariant van de NTI-opleiding HBO Toegepaste Psychologie. Je leert jongeren te begeleiden bij het oplossen van hun problemen. Na afloop mag je je Bachelor of Applied Psychology noemen en kun je werken bij instellingen als de GGZ of Jeugdzorg. Bij het NTI studeer je op je eigen manier, start vandaag nog!Daarom kies je voor HBO Toegepaste psychologie - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 11 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
  • Studiefinanciering mogelijk

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Toegepaste psychologie - Jeugd- en ontwikkelingspsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.