Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject bedrijfskundige informatica

HBO orientatietraject Bedrijfskundige Informatica

	HBO-orientatietraject Bedrijfskundige Informatica

 

Kennismaken met de praktijkgerichte opleidingen van Hogeschool NTI? Start dan vandaag nog met het HBO Orientatietraject Bedrijfskundige Informatica!

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Bedrijfskundige Informatica

categorie: Administratie en Economie

"Voor wie interesse heeft in het vakgebied waar informatica en bedrijfskunde samenkomen, is het HBO-oriëntatietraject Bedrijfskundige Informatica bij uitstek geschikt. Je leert met behulp van informatica bedrijfsprocessen beter op elkaar af te stemmen en efficiënter te laten verlopen. Je hoeft geen programmeur te zijn, het gaat erom dat je de mogelijkheden kent en deze kunt inzetten. Na afronding van het oriëntatietraject kun je direct doorstromen naar de erkende opleiding HBO Bedrijfskundige Informatica. Schrijf je nu in en word de spil tussen de automatiseringsspecialisten en de andere medewerkers van het bedrijf!Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Bedrijfskundige Informatica van het NTI:Inclusief:

  • 3 gratis praktijktrainingen
  • Vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Bedrijfskundige Informatica

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.