Thuis Opleidingen

Menu
desktop publishing dtp

Desktop Publishing (DTP)

	Desktop Publishing (DTP)

 

Ben je een echte vormgever? Start dan nu met de veelzijdige cursus Desktop Publishing van het NTI. Je studeert voordelig en in je eigen tijd.

 

Opleiding Informatie: Desktop Publishing (DTP)

categorie: Informatica, PC en Internet

"Vind je het leuk om met de PC te ontwerpen en ben je creatief? Dan is de opleiding Desktop Publishing (DTP) iets voor jou! Deze opleiding is de perfecte opstap voor beginners en vormt tegelijkertijd de broodnodige basis voor wie wil werken als professioneel DTP’er. Aan het einde van deze opleiding kun je zelfstandig diverse uitingen opmaken en beeldmateriaal bewerken. Bovendien kun je werken met de meest gangbare DTP-softwarepakketten Adobe Photoshop en InDesign.Daarom kies je voor Desktop Publishing (DTP) van het NTI:

  • Certificaat in 11 maanden
  • Inclusief dvd's met oefenbestanden
  • Gratis: het DTP-naslagboek
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Desktop Publishing (DTP)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.