Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject bedrijfskunde mer klassikaal

HBO orientatietraject Bedrijfskunde MER Klassikaal

	HBO-orientatietraject Bedrijfskunde MER Klassikaal

 

Het Orientatietraject Bedrijfskunde MER van het NTI is een brede economische en juridische opleiding. Je krijgt onder andere inzicht in organisatie, management, marketing en communicatie. Ook bedrijfseconomische kennis komt aan de orde. Wanneer je het O

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Bedrijfskunde MER Klassikaal

categorie: Administratie en Economie

"Het Oriëntatietraject Bedrijfskunde MER van het NTI is een brede economische en juridische opleiding. Je krijgt onder andere inzicht in organisatie, management, marketing en communicatie. Ook bedrijfseconomische kennis komt aan de orde. Wanneer je het Oriëntatietraject Bedrijfskunde MER succesvol hebt afgerond, ontvang je een wettelijk erkend certificaat van Hogeschool NTI. Vervolgens kun je doorstromen naar de volledige opleiding HBO Bedrijfskunde MER.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Bedrijfskunde MER Klassikaal van het NTI:

  • De beste vakliteratuur t.w.v. ruim € 1000,-
  • Maar liefst 7 praktijktrainingen
  • Digitale examinering door het hele land
  • Tot wel 5 certificaten/diploma's behalen!

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Bedrijfskunde MER Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.