Thuis Opleidingen

Menu
hbo module conflictkunde

HBO module Conflictkunde

	HBO-module Conflictkunde

 

Wil je weten hoe je conflicten zo eenvoudig mogelijk kunt oplossen, zowel zakelijk als in het dagelijks leven? Je leert dit met de HBO-module Conflictkunde.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Conflictkunde

categorie: Recht en Juridisch

"Iedereen heeft in het dagelijks leven wel eens te maken met conflicten. De HBO-module Conflictkunde geeft je inzicht in het oplossen van deze conflicten. In korte tijd leer je de grondslagen van conflicthantering. Met name het sociaalpsychologische aspect speelt hierbij een belangrijke rol. Om jezelf optimaal voor te bereiden op conflictsituaties is het belangrijk inzicht te hebben in gedegen oplossingen. Wil je kennis opdoen over dit interessante onderwerp of wil je je kennis uitbreiden of opfrissen? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Conflictkunde.Daarom kies je voor HBO-module Conflictkunde van het NTI:

  • 6 maanden 
  • 8 EC 
  • Module uit HBO Rechten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Conflictkunde

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.