Thuis Opleidingen

Menu
hbo toegepaste psychologie

HBO Toegepaste Psychologie

	HBO Toegepaste Psychologie

 

De NVAO-geaccrediteerde HBO-opleiding Toegepaste Psychologie kun je bij Hogeschool NTI binnen 3-6 jaar doorlopen. Bij het NTI studeer je snel en flexibel!

 

Opleiding Informatie: HBO Toegepaste Psychologie

categorie: Psychologie

"Ben je geïnteresseerd in de psyche van de mens en wil je deze bestuderen op HBO-niveau? Dan is de HBO-opleiding Toegepaste Psychologie van Hogeschool NTI jou op het lijf geschreven! Bij deze NVAO-geaccrediteerde opleiding specialiseer je je in Onderwijs- en Ontwikkelingspsychologie, Gezondheidspsychologie of Arbeids- en Organisatiepsychologie. Wanneer je de opleiding met goed gevolg hebt afgerond, kun je als Bachelor of Applied Psychology de arbeidsmarkt op!Daarom kies je voor HBO Toegepaste Psychologie van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 11 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
  • Studiefinanciering mogelijk

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Toegepaste Psychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.