Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma marketingmanagement

Kort HBO-programma Marketingmanagement

	Kort HBO-programma Marketingmanagement

 

"Het korte HBO-programma Marketingmanagement geeft je gedegen kennis! Wil je extra kennis over marketingmanagement opdoen? Dan kies je voor het veelomvattende korte HBO-programma Marketingmanagement van het NTI!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Marketingmanagement

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil je extra kennis over marketingmanagement opdoen? Dan kies je voor het veelomvattende korte HBO-programma Marketingmanagement. In deze opleiding krijg je verdieping van de financiële vakken en er wordt veel aandacht besteed aan management in het algemeen. Het programma bestaat uit drie themablokken; Marketingmanagement, Strategie, organisatie en management en Operations management. Je sluit dit programma af met een praktijkgerichte beroepsopdracht! Ben jij die manager die gedegen marktkennis wil opdoen en tegelijkertijd meer inzicht wil krijgen in strategie en beleid? Schrijf je dan direct in!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Marketingmanagement van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Marketingmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.