Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma toegepaste psychologie jaar 2 klassikaal

Kort HBO programma Toegepaste Psychologie jaar 2 Klassikaal

	Kort HBO-programma Toegepaste Psychologie jaar 2 Klassikaal

 

"Aan de slag met jaar 2 van de opleiding Toegepaste Psychologie Aan de slag met het tweede jaar van de HBO-opleiding Toegepaste Psychologie! Je volgt dit interessante studiejaar met klassikale lessen bij het NTI."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Toegepaste Psychologie jaar 2 Klassikaal

categorie: Psychologie

"Wanneer je kiest voor het korte HBO-programma Toegepaste Psychologie jaar 2 Klassikaal, ga je aan de slag met het tweede jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie. Je gaat onder andere aan de slag met onderwerpen als Klinische psychologie, Gezondheidspsychologie, Observeren en registreren en Diversiteit. Je volgt klassikale lessen op momenten wanneer dat jou het beste uitkomt. Zo blijf je flexibel studeren, maar krijg je daarnaast intensieve begeleiding van een ervaren docent. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond kun je doorstromen naar jaar 3 van de volledige Bacheloropleiding Toegepaste Psychologie.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Toegepaste Psychologie jaar 2 Klassikaal van het NTI:

  • Intensieve klassikale begeleiding
  • Lessen op 18 avonden of 12 dagen
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Toegepaste Psychologie jaar 2 Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.