Thuis Opleidingen

Menu
makelaar taxateur oz basis

Makelaar-taxateur o.z. (basis)

	Makelaar-taxateur o.z. (basis)

 

Binnen 18 maanden word je tijdens de NTI-opleiding Makelaar-taxateur o.z. (basis) klaargestoomd voor het officiele diploma! Snel en voordelig!

 

Opleiding Informatie: Makelaar-taxateur o.z. (basis)

categorie: Financien en Makelaardij

"Wil je alles weten over de makelaardij? Begin dan met de opleiding Makelaar-taxateur o.z. (basis)! De opleiding is afgestemd op de laatste exameneisen van SVMNIVO. Je leert onder andere over het bieden van professionele hulp bij de koop en verkoop of verhuur van huizen en bedrijfspanden. Met het diploma Basistheorie Taxateur o.z. beschik je over voldoende basiskennis om je verder te specialiseren, bijvoorbeeld op het gebied van Makelaar-Taxateur Wonen/MKB of Taxateur WOZ.Daarom kies je voor Makelaar-taxateur o.z. (basis) van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal, waaronder een 
    gratis wettenbundel!
  • Officieel erkend diploma
"

 

Studiegids aanvragen: Makelaar-taxateur o.z. (basis)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.