Thuis Opleidingen

Menu
personeelsmanagement

Personeelsmanagement

	Personeelsmanagement

 

Wil jij het beste uit mensen halen? Volg de korte cursus Personeelsmanagement van het NTI en leer alles wat je als personeelsmedewerker moet weten!

 

Opleiding Informatie: Personeelsmanagement

categorie: Management

"Als je werkt als personeelsmedewerker, dan probeer je continu het beste uit mensen te halen. Dat is niet alleen goed voor het bedrijf of de organisatie, maar ook voor de medewerkers zelf. In de cursus Personeelsmanagement van het NTI leer je daarom over begeleiding, ontwikkeling en opleiding van personeel. Op die manier motiveer je mensen en haal je het beste uit ze. Geen droge leerstof, maar duidelijke voorbeelden die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Iets voor jou?Daarom kies je voor Personeelsmanagement van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Personeelsmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.