Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding bestuurlijke informatievoorziening spd

HBO module Inleiding bestuurlijke informatievoorziening (SPD)

	HBO-module Inleiding bestuurlijke informatievoorziening (SPD)

 

Met deze HBO-module word jij de financieel professional met kennis van bestuurlijke informatievoorziening. Een onderdeel van SPD Bedrijfsadministratie.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding bestuurlijke informatievoorziening (SPD)

categorie: Administratie en Economie

"Ben je een beginnend financieel professional of wil je bijvoorbeeld assistent-controller worden? Start dan nu met de HBO-module Inleiding bestuurlijke informatievoorziening (SPD) van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! In deze korte opleiding maak je kennis met het vakgebied van de administratieve organisatie en leer je hoe bedrijven op een gestructureerde en controleerbare wijze hun gegevens kunnen verwerken en informatie kunnen ordenen. Na het afronden van deze module ontvang je het erkende en veelgevraagde certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding bestuurlijke informatievoorziening (SPD) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 10 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Verdieping in specifiek vakgebied 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding bestuurlijke informatievoorziening (SPD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.