Thuis Opleidingen

Menu
internet en email voor 50plus

Internet en e-mail voor 50plus

	Internet en e-mail voor 50plus

 

Ben je die 50-plusser die met de computer aan de slag wilt? De cursus internet en e-mail voor 50+ is dan echt iets voor jou! Begin vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: Internet en e-mail voor 50plus

categorie: Informatica, PC en Internet

"Ben je die 50-plusser die met de computer aan de slag wil? De cursus internet en e-mail voor 50+ is zo opgesteld dat je stap voor stap alle kennis en vaardigheden opdoet die nodig zijn om optimaal van internet gebruik te maken. Je leert onder andere het World Wide Web verkennen, effectief informatie zoeken en vinden op internet, e-mails ontvangen en andere belangrijke basisstappen. Maak kennis met de vele mogelijkheden die de digitale wereld je biedt!Daarom kies je voor Internet en e-mail voor 50plus van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Begeleiding door ervaren docenten 
  • Certificaat in 4 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Internet en e-mail voor 50plus

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.