Thuis Opleidingen

Menu
mbo arbeidsmarktgekwalificeerd assistent aka

MBO Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA)

	MBO Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA)

 

Iedere vakman heeft wel assistentie nodig. In de MBO-opleiding Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA) van NTI leer je de juiste ondersteuning te geven.

 

Opleiding Informatie: MBO Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA)

categorie: Administratie en Economie

"Haal je voldoening uit het helpen van leidinggevenden en lijkt het je leuk om zeer divers uitvoerend werk te doen, zoals administratieve taken? Start met de opleiding MBO Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA) niveau 1! Je volgt de richting Economie en handel, waarbij je wordt opgeleid tot assistent bij een commercieel bedrijf. Assisteren doe je in het breedste zin van het woord, zodat je leert bij welke taken jouw krachten liggen. Bovendien krijg je gratis studiemateriaal en persoonlijke begeleiding. Met het erkende MBO-diploma van het NTI kun je al na 6 maanden assistent zijn!Daarom kies je voor MBO Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA) van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.