Thuis Opleidingen

Menu
ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

	Ondernemingsrecht

 

Wanneer je je wilt verdiepen in het ondernemingsrecht, dan ben je bij het NTI aan het juiste adres. Je leert zelfstandig aan de slag te gaan.

 

Opleiding Informatie: Ondernemingsrecht

categorie: Recht en Juridisch

"Heb je enige ervaringen met het rechtssysteem en wil je zich specifiek verdiepen in ondernemingsrecht? Of wil je een onderneming starten en ervoor zorgen dat ondernemingsrecht geen geheimen voor je kent? De training Ondernemingsrecht is dan zeer waardevol voor je! Wanneer je de training hebt afgerond, kun je zelfstandig een advies schrijven op basis van de aangeleverde juridische probleemstelling. Je ontvangt een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Ondernemingsrecht van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 2 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Ondernemingsrecht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.