Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma media en reclame

Kort HBO programma Media & reclame

	Kort HBO-programma Media & reclame

 

"Volg het korte HBO-programma Media en reclame van het NTI Welke invloed hebben de media op mensen? In dit korte HBO-programma Media en reclame van het NTI leer je daar meer over. Start vandaag!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Media & reclame

categorie: Marketing en Communicatie

"Het medialandschap is veranderd de laatste jaren. Het korte HBO-programma Media en reclame gaat hier uitgebreid op in. Zo leer je de invloed van media op mensen en hoe ook internet een grote plaats heeft ingenomen in het landschap. Het korte HBO-programma Media en reclame van het NTI bestaat uit vier modules: media en reclame, crossmedia concepting, mediapsychologie en mediarecht. Ter afsluiting maak je een praktijkgerichte beroepsopdracht. Wil je media en reclame effectief en op een actuele manier inzetten? Schrijf je direct in voor dit korte HBO-programma Media en reclame!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Media & reclame van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Media & reclame

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.