Thuis Opleidingen

Menu
hbo commerciele economie klassikaal

HBO Commerciele economie Klassikaal

	HBO Commerciele economie Klassikaal

 

Wil jij starten met de HBO-opleiding Commerciele Economie? Bij het NTI kan dit nu ook met klassikale lessen! Schrijf je snel in.

 

Opleiding Informatie: HBO Commerciele economie Klassikaal

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil jij aan de slag als marketeer of salesmanager? Kies dan voor de HBO-opleiding Commerciële Economie Klassikaal van het NTI! Tijdens de opleiding word je goed voorbereid op de taken die je in je toekomstige werk gaat uitvoeren. Dit alles gebeurt onder intensieve klassikale begeleiding. Je leert samen met je medestudenten van een zeer ervaren docent uit de beroepspraktijk. Flexibel studeer je echter altijd, want bij het NTI bepaal je zelf waar en wanneer je studeert.Daarom kies je voor HBO Commerciële economie Klassikaal van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 10 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

 "

 

Studiegids aanvragen: HBO Commerciele economie Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.