Thuis Opleidingen

Menu
hbo module consumentengedrag

HBO module Consumentengedrag

	HBO-module Consumentengedrag

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Consumentengedrag de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Consumentengedrag

categorie: Marketing en Communicatie

"Als je weet wat je klanten beweegt, dan weet je ook hoe je ervoor kunt zorgen dat de klant jouw product aanschaft. Maar hoe weet je wat, waar, wanneer en waarom mensen iets kopen? In de HBO-module Consumentengedrag van Hogeschool NTI leer je alles over het besluitvormingsproces rond de koop en de invloed van vrienden, familie en referentiegroepen hierop. Schrijf je nu in voor deze korte opleiding en doe je voordeel met deze kennis! Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Commerciële Economie.Daarom kies je voor HBO-module Consumentengedrag van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit HBO Commerciële Economie 
  • Inclusief literatuur van Nederstigt &
    Poiesz met praktijkgerichte cases

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Consumentengedrag

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.